Opvoedgeschenk

Bestelpagina_Visual
Aanleiding
Positieve aandacht voor opvoeden Week van de Opvoeding

Opdrachtgever
Eigen initiatief
Wat
Een educatief opvoed- en opgroeicadeau
Middelen
Boek ‘Spelenderwijs’ (2012), het spel ‘Speels’ (2013), de Avonturenslinger (2014), het boekje Sportplezier (2015)
Essentie
Ouders en opvoeders verrassende en positieve handreikingen bieden om in de opvoeding mee aan de slag te gaan, hun te inspireren en motiveren
Doel
Organisaties de mogelijkheid bieden ouders en opvoeders op een positieve manier aan zich te binden
Bereik
100.000 ouders (in 4 jaar)
Tijdens de Week van de Opvoeding (1e week oktober) zetten gemeenten ouders en opvoeders op nummer 1. In samenwerking met lokale professionals worden themabijeenkomsten, workshops en lezingen georganiseerd. Om dit jaarlijks terugkerende evenement op een leuke en aansprekende manier kracht bij te zetten hebben Hollandsch-Welvaren en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont de handen ineen geslagen. Het resultaat: elk jaar een inspirerend Opvoedgeschenk voor ouders en opvoeders in lijn met het thema van dat jaar.

Het Opvoedgeschenk geeft ouders, opvoeders en professionals op een leuke speelse manier nieuwe inzichten over opvoeden & opgroeien en concrete tips hoe deze inzichten toe te passen. Al vier jaar op rij wordt dit ingezet als hét opvoedcadeau richting de doelgroep.

Opvoedgeschenken

De relaties die je als kind hebt met je ouders, broers, zussen maar ook andere mensen om je heen maken je tot wie je bent. De Familieboom brengt al deze verbindingen prachtig in beeld. Het is een dubbel cadeautje: de mogelijkheid om met een eigen code online jouw eigen Familieboom te maken én een unieke uitnodiging waaruit letterlijk iets moois groeit!

Bestel hier Mijn Familieboom.

De nummer 1 reden voor kinderen om te (blijven) sporten is Sportplezier!

Ouders spelen een cruciale rol hierin. Wat je als ouder zegt (of zelfs schreeuwt) langs de kant, voor de training, op weg naar een wedstrijd, bepaalt het plezier van jouw sportende kind. Geen plezier, geen sport. En datterwijl sport voor de sociale, mentale en fysieke ontwikkeling van kinderende sleutel is. Het Opvoedgeschenk 2015 is een boekje waarin ouders vijf concrete inzichten ontvangen hoe bij te dragen aan het Sportplezier van hun kind!

€ 1,50 per stuk (ex. BTW) te bestellen vanaf 25 stuks. Bestel hier het Opvoedgeschenk.

De Avonturenslinger is een educatief opvoed- en opgroeicadeau om met het hele gezin actief herinneringen te bouwen. Bedenk samen met je kinderen op een leuke en speelse manier 10 avonturen. Doorloop de stappen en knutsel de poster tot een echte Avonturenslinger en ga op avontuur!

Prijs: € 5,- per stuk (ex. BTW). Vraag een offerte aan!

Wilt u ouders op een positieve manier faciliteren, stimuleren en inspireren in hun rol als opvoeder? Wilt u concrete handreikingen bieden en zo de eigen kracht van ouders en opvoeders versterken? Doe dan mee met Speels!

Het Opvoedweekgeschenk is een inspirerend boekje met veel praktische tips over opvoeden.

Heb je vragen over dit project? Neem dan contact op met:

Suzanne van der Geest

Volgend Project