office phoenixstraat endeavour group haarlem

Voor het team van Hollandsch-Welvaren zoeken wij een medior sales/accountmanager. Voel jij je helemaal thuis is in de wereld van (semi-)overheid en gemeenten en spreek je de taal van iedere beleidsmedewerker? Ben je goed in overzicht houden en kun je een salestraject van A tot Z te coördineren? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Wie zijn wij?

Hollandsch-Welvaren ontwikkelt communicatiemiddelen voor gemeenten. Denk hierbij aan online platforms voor het CJG en Sociaal Domein maar ook aan social media content en verschillende on/offline campagnes. Momenteel doen we dit al voor 30 gemeenten in Nederland en we hebben de ambitie om dat de komende tijd met nog eens 30 gemeenten uit te breiden. Daarnaast willen we de tevredenheid van onze bestaande klanten behouden en vergroten door hen doorlopend te voorzien van de beste service en innovatieve nieuwe producten en diensten.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven, positieve en soms geduldige all-round manager die naast het werven van nieuwe klanten, ook het bestaande klantenportfolio kan beheren en uitbouwen. Iemand die zin heeft in een uitdagende baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Je hebt HBO denk/werkniveau en minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring. Je bent bekend met de taal en de cultuur van gemeenten en overheid en kunt hen adviseren hoe zij de communicatie met hun inwoners kunnen verbeteren. Je bent een actieve netwerker. Je sociale- en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en betrouwbaar. Je vindt het leuk om projecten te managen, overzicht te houden en samen te werken met een team van uiteenlopende mensen.

Wat bieden wij?

Misschien wel de leukste werkplek van Nederland met een team van gezellige en professionele collega’s en een prima marktconform salaris. Hollandsch-Welvaren is onderdeel van de Endeavour Group waardoor wij actief kunnen samenwerken met ruim 120 ambitieuze (online) marketeers, designers en developers. We zitten in een van de mooiste kantoren van Nederland en hebben onze eigen kok die elke dag de lunch verzorgd. En zodra het weer mag, kun je je verheugen op de vele bedrijfsborrels, feesten en andere ‘perks’.

Solliciteer direct
Denk jij dat je de ideale persoon bent om Hollandsch-Welvaren de komende tijd naar het volgende level te brengen? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar bas@hollandsch-welvaren.nl.