Jongeren

Diverse communicatiemiddelen die erop gericht zijn jongeren zinvolle informatie te bieden op een manier die aansluit bij hun manier van praten en denken.

Moeilijke doelgroep? Of juist niet. Jongeren zijn nieuwsgierig maar zitten niet te wachten op een volwassene die ze vertelt wat ze moeten weten, vinden of zijn. En als een volwassene met goedbedoeld advies komt, gaan de deuren doorgaans helemáál op slot. Toch wil je als gemeente ook de jongere burger goed informeren over zaken die belangrijk voor hen zijn zoals het maken van gezonde keuzes, voorzichtig omgaan met drank en drugs, studiekeuze en omgaan met geld. Biedt ze daarom het juiste platform met aansprekende informatie in hun eigen taal.

Ons online platform GoodToKnow is de perfecte manier om al dit soort informatie op een ontspannen manier bij de doelgroep te krijgen. Maar bekijk ook onze 18+ Check eens of de campagne ‘Sociale weerbaarheid’

Meer informatie

Nieuwsberichten

Hollandsch Welvaren

Winterdip: wat is het en wat kan je ertegen doen?

Veel mensen hebben last van een winterdip of een najaarsdip. Een winterdip is een minder…
GoodtoKnow

Een online platform dat jongeren in hun eigen taal informeert over zaken als werk, geld, seksualiteit, drugs, relaties en andere onderwerpen die een rol spelen in hun leven.

Ga naar de wesbite
Digitale wegwijzer

Het is als ouder soms lastig om thuis een ‘media-beleid’ te voeren. Om toch enige richtlijnen te geven, ontwikkelden wij de folder en online campagne ‘Digitale wegwijzer’.

Bekijk campagne
18+ Check

Het is niet niks. Wanneer je 18 wordt verandert er van alles. Het is een grote stap op weg naar volwassenheid. Om die stap iets makkelijker te maken, ontwikkelden wij de 18+wijzer.

Bekijk campagne

Nieuwsberichten

Hollandsch Welvaren

Winterdip: wat is het en wat kan je ertegen doen?

Veel mensen hebben last van een winterdip of een najaarsdip. Een winterdip is een minder…

Communiceren doe je natuurlijk niet alleen met een mooi online platform. Maak gebruik van ons complete aanbod van communicatietools om je doelgroep optimaal te bereiken. Kijk eens naar onze on/offline campagnes en communicatiemiddelen:

Campagnes
Communicatiemiddelen