Samen oud worden; dat is voor vrijwel ieder stel het uitgangspunt wanneer zij elkaar het ja-woord geven. Helaas eindigen veel huwelijken toch uiteindelijk in een echtscheiding. Scheiden is voor beide partners, maar zeker ook voor de kinderen in het gezin, een ingrijpende gebeurtenis. Als gemeente kun je gezinnen helpen deze verandering makkelijker te maken.

In navolging van de landelijke campagne heeft Hollandsch Welvaren een campagne ontwikkeld speciaal voor gemeenten. Het doel van deze campagne is om schade bij kinderen als gevolg van de scheiding van hun ouders zoveel mogelijk te voorkomen.

Communicatiemiddelen

Online

De basis van deze campagne wordt gevormd door een twee artikelen voor jullie website en vier social posts voor jullie Facebookpagina. De artikelen bieden informatie over het belang van ‘goed scheiden’ en gaan globaal in op de verschillende aspecten hiervan. Beide artikelen eindigen met een verwijzing naar de juiste professionals binnen de gemeente die hierin ondersteuning en advies kunnen bieden.

Bezoekers van de website worden op de homepage geattendeerd op de campagne via een pop-up die een directe link biedt naar de artikelen.
De social posts worden gebruikt om de campagne aan te kondigen en als teasers om de website te bezoeken voor meer informatie.

Offline

Om de bekendheid en het bereik van deze campagne zo groot mogelijk te maken, bieden we naast online middelen ook diverse offline communicatiemiddelen aan. Voor deze campagne zijn dat posters en tipkaarten.

Op de posters wordt met een pakkende header interesse gewekt voor het onderwerp en verwezen naar de website van de gemeente voor meer informatie.
De tipkaarten zijn bedoeld als praktisch hulpmiddel om mensen die op het punt staan te gaan scheiden te helpen in het maken van goede keuzes die helpen om te ‘scheiden zonder schade’. Op elke kaart wordt verwezen naar de campagnepagina op jullie website.

Via onderstaande knop kunt u een mail sturen naar onze salesmanager voor meer informatie en een offerte.

Offerte aanvragen