Jeugd en Gezin

Ouder zijn is leuk, maar opvoeden is niet altijd makkelijk. Voor Centrum Jeugd en Gezin bieden we adequate tips en advies over kinderen en opvoeden voor alle ouders.

Van de eerste wens om zwanger te worden tot aan de puber die alles op zijn eigen manier wil doen; als (toekomstige) ouder zit je regelmatig met een hoop vragen. Het gemeentelijke Centrum voor Jeugd en Gezin ondersteunt en adviseert hierin al sinds jaar en dag. Zowel  met algemene dagelijkse opvoed-informatie en tips, als met specialistische hulp op diverse probleemgebieden zoals huiselijk geweld, echtscheiding, pesten, gedragsstoornissen en andere uitdagingen binnen het gezin.

Meer informatie

Nieuwsberichten

Hollandsch Welvaren

Hollandsch Welvaren lanceert nieuwe websites

De afgelopen maand hebben wij, na lang en hard werken, voor de gemeenten Deurne, Zutphen…
CJG Edam Volendam

Dit een voorbeeld van ons ‘standaard’ online platform voor het CJG. Maandelijks vullen we dit met een nieuw maatschappelijk thema en bijbehorende artikelen. Vervolgens kun je zelf bepalen of en welke aanvullende lokale content je wilt plaatsen.

Ga naar de website
Zorg in Deurne

Deurne is feitelijk geen CJG. Ze wilden graag wel het gemak van het ‘standaard’-pakket maar met de vrijheid dit in hun eigen huisstijl aan te bieden. Uiteraard is dit geen probleem.
Daarnaast kun je als gemeente ook hier zelf de eventkalender beheren of lokale content toevoegen.

Ga naar de website
Jeugd en Gezin Schouwen Duiveland

Wel het platform maar zelf volledig zeggenschap over de inhoud. Jeugd en Gezin Schouwen koos voor een omgeving die automatisch gevuld wordt met content van landelijke aanbieders maar die wel helemaal in hun huisstijl is gegoten. En uiteraard zorgen wij ook voor de stabiliteit van de site.

Ga naar de website

Facebook Redactie

R.E.S.P.E.C.T

Elke maand zorgt Hollandsch Welvaren voor een nieuw thema dat sociale en maatschappelijke onderwerpen op een ontspannen manier bespreekbaar maakt. Dat doen we met berichten op Facebook en artikelen op je website. De onderwerpen lopen uiteen van ‘lekker luchtig’ tot ‘best lastig’. 

Opa en Oma

Wanneer je een campagne gebruikt om de band met je doelgroep te versterken, is het natuurlijk belangrijk om dit ook te delen op social media. Doe een oproep aan al je volgers om te reageren en mee te denken of te doen. Houd daarna iedereen op de hoogte van de uitkomsten. Succes verzekerd!

Bekijk alle campagnes
Vitamine D

Gezond leven is een belangrijke pijler van onze communicatie. Een korte praktische tip kan voldoende zijn om mensen bewust te maken om gezonde keuzes te maken. En aangezien jullie dienstverlening wordt gezien als een autoriteit op dit gebied, kun je hiermee daadwerkelijk een positieve impact hebben op je volgers.

Nieuwsberichten

Hollandsch Welvaren

Hollandsch Welvaren lanceert nieuwe websites

De afgelopen maand hebben wij, na lang en hard werken, voor de gemeenten Deurne, Zutphen…

Communiceren doe je natuurlijk niet alleen met een mooi online platform. Maak gebruik van ons complete aanbod van communicatietools om je doelgroep optimaal te bereiken. Kijk eens naar onze on/offline campagnes en communicatiemiddelen:

Campagnes
Communicatiemiddelen