Opvallen en niet vergeten worden. Dat is het doel van ons uitgebreide aanbod van on- en offline communicatiemiddelen. Behalve een breed scala aan online middelen (website, social media en advertenties), bieden we daarnaast ook een ruim aanbod aan offline producten. Diverse drukwerk zoals folders, posters en tipkaarten maar ook promotiemateriaal zoals ballonnen, bidons, lunchboxes en nog veel meer. En ook handig: een uitgebreide beeldbank. Onderstaand geven wij graag weer hoe wij verschillende gemeentes hebben geholpen bij het inzetten van een sterke on- en offline marketingcampagne. Ook weten hoe wij uw gemeente kunnen voorzien van op maat gemaakte marketing? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Folders

Folders zijn nog steeds een goede manier om snel en laagdrempelig informatie te bieden over een bepaald onderwerp. Op basis van jouw wensen zorgen wij voor de juiste content in beeld en tekst en verzorgen wij de volledige opmaak in uw persoonlijke huisstijl.

Meer informatie

Tipkaarten

Onze tipkaarten zijn bedoeld als handig hulpmiddel voor ouders. Ze hebben verschillende opvoedkundige thema’s en geven ouders, door middel van praktische informatie, een handvat om zelfstandig mee verder te kunnen. Heb je zelf een specifiek thema waarvoor je tipkaarten wilt gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook.

Meer informatie

Posters

Je boodschap direct zichtbaar op de plek waar jij dat wilt. Posters zijn een goed middel om een event te promoten of een campagne een boost te geven. Van A4 tot billboard formaat. We verzorgen de volledige content en opmaak in jouw persoonlijke huisstijl.

Meer informatie

Promotiemateriaal

Een kleine giveaway heeft een groot effect. Het geeft mensen een blijvende herinnering aan hun ervaring met jouw dienstverlening, het versterkt de band met je bedrijf en is een perfecte manier om je boodschap fysiek mee te geven. Daarbij zijn mensen nu eenmaal dol op cadeautjes. Voorbeelden van diverse promotiematerialen zijn:

  • keycord
  • badeendje
  • bidon
  • lunchbox
  • rugzakje
  • ballonnen
  • pennen
  • notepads
Meer informatie