Proffesianols

Besloten online platform voor alle samenwerkende professionals in de zorg en hulpverlening binnen de regio. Als gemeente of overheidsinstelling is een goede samenwerking met en tussen hulpverleners, zorgprofessionals en ondersteunende disciplines essentieel. In een beschermde online omgeving deel je kennis en informatie die deze samenwerking in elk opzicht versterkt.

Een kennissessie over omgaan met multiprobleemgezinnen, een adressenlijst voor alle hulpverleners in de regio of een handig artikel met specialistische vakkennis. Op deze beveiligde online omgeving kun je het netwerk van de regionale hulpverlening, bereiken, informeren en motiveren.

Meer informatie of offerte aanvragen

Nieuwsberichten

CJG

Je kind nu wel of niet op social media? Hier moet je op letten

In Nederland maken tienduizenden kinderen vanaf een jaar of 11 al gebruik van social media.…
Besloten gedeelte

Dit is een voorbeeld van het inlogscherm. Inloggen kan alleen op uitnodiging waardoor de omgeving alleen toegankelijk is voor gebruikers werkzaam binnen de gemeenten. Je krijgt daarnaast een eigen inlog om de site te vullen met artikelen, aankondigingen voor events en andere need-to-know informatie.

Startpagina

Na het inloggen kom je op de startpagina. Vanaf hier navigeer je door de rest van de site. Er zijn een aantal items die persoonlijk aangepast kunnen worden zoals knoppen of menu’s. Uiteraard is het ook mogelijk de kleuren van de website aan te passen.

Kansrijke Start schermafbeelding
Losse pagina's

Binnen het PRO gedeelte kun je vanalles delen. Zoals documenten met vakinhoudelijke kennis bijvoorbeeld. Door middel van een zoekfunctie kan een professional alle informatie vinden die hij zoekt. De inhoud van deze kennisbank bepaal je natuurlijk zelf en kun je ook zelf eenvoudig uploaden.

Communiceren doe je natuurlijk niet alleen met een mooi online platform. Maak gebruik van ons complete aanbod van communicatietools om je doelgroep optimaal te bereiken. Kijk eens naar onze on/offline campagnes en communicatiemiddelen:

Campagnes
Communicatiemiddelen