Sociaal Domein

Online platform met informatie over een gezonde leefstijl in de breedste zin van het woord.
Doelgroep: iedereen van 0 tot 100. 
Lastige onderwerpen bespreekbaar maken en de lat laag leggen om hulp te vragen. Sociaal Domein biedt informatie over alle sociale en maatschappelijke onderwerpen voor iedereen tussen 0 en 100 jaar. Hierbij ligt de focus in eerste instantie op preventie en in tweede instantie op hulpverlening waar dit nodig is.

Thema’s als eenzaamheid, financiële problemen, gezondheid, ouderdom of werkloosheid raken een groot deel van de Nederlandse bevolking. Veel mensen zouden graag bepaalde aspecten van hun leven beter inrichten, maar hebben niet de kennis of de middelen om dit zelf actief aan te pakken. Gemeenten kunnen hierbij helpen door advies te geven en praktische ondersteuning te bieden. Door informatie laagdrempelig aan te bieden, voelen burgers zich gehoord en gesteund. Tevens is dit een goede manier om de juiste weg naar de juiste vorm van hulpverlening inzichtelijk en toegankelijk te maken.

Meer informatie

Nieuwsberichten

Hollandsch Welvaren

Bouwen aan de band met je kind

Deze week hebben we het op onze CJG (jeugd en gezin) websites over een band…
Someren

Een voorbeeld van het ‘standaard’ platform. Maandelijks gevuld met een nieuw maatschappelijk thema en bijbehorende artikelen. Vervolgens kun je zelf bepalen of en welke aanvullende content je wilt plaatsen.

Ga naar de website
Gebiedsteam Waadhoeke

Sommige gemeenten willen de dienstverlening voor ouders en opvoeders koppelen aan hun sociale loket. Ook dat is geen probleem. Een Sociaal Domein platform kan heel eenvoudig gelinkt worden aan een opvoedkundig platform (zoals CJG). 

Ga naar de website
De Kleine Schans

Wil je het gemak van het ‘standaard’-pakket maar dan wel in je eigen huisstijl, een andere headerfoto en hier en daar een andere knop. Geen probleem. We kunnen vrijwel alle soorten maatwerk leveren die je nodig hebt. Een voorbeeld hiervan zie je bij De Kleine Schans

Ga naar de wesbite

Nieuwsberichten

Hollandsch Welvaren

Bouwen aan de band met je kind

Deze week hebben we het op onze CJG (jeugd en gezin) websites over een band…

Communiceren doe je natuurlijk niet alleen met een mooi online platform. Maak gebruik van ons complete aanbod van communicatietools om je doelgroep optimaal te bereiken. Kijk eens naar onze on/offline campagnes en communicatiemiddelen:

Campagnes
Communicatiemiddelen