In Haarlem hebben een bakkerij en een bierbrouwerij vorig jaar een prijs gewonnen voor duurzaam ondernemen. De reden dat ze die prijs wonnen is door hun bijzondere samenwerking. De bakker en de brouwerij ontdekten namelijk dat hun restproducten (onaardig gezegd: hun afval) als ingrediënt voor de ander gebruikt kon worden. De bakkerij maakt dus nu ook ‘bierbrood’ en de brouwerij verkoopt ‘broodbier’. Een prachtige samenwerking waar iedereen blij van wordt.

We leren van elkaar

Hollandsch Welvaren houdt van samenwerken. Dat proberen we dan ook op elk vlak zo veel mogelijk te doen. Binnen het team waarderen we ieders expertise en kijken we naar wat we van elkaar kunnen leren. Want soms heb je een frisse blik nodig of een andere invalshoek om tot een beter resultaat te komen.

Deel je expertise

Daarnaast werken we samen met partners die ons helpen om een breder aanbod te kunnen bieden. Videoexperts, opvoeddeskundigen en marketingspecialisten hebben vanuit hun vakgebied een hoop interessante kennis die wij kunnen gebruiken om betere, meer diverse en meer effectieve content te maken.

Wat heb je nodig?

Tot slot werken we natuurlijk samen met onze klanten. Want om relevante informatie te kunnen bieden, moeten we weten wat er speelt binnen de diverse gemeenten. Welke vragen krijgen ze, tegen welke problemen lopen ze aan en welke boodschap willen ze uitdragen. Daarom proberen we op regelmatige basis contact te hebben met alle klanten. We gaan langs voor een evaluatie, we bespreken de resultaten en zoeken naar verbetermogelijkheden.

Teamwork makes the dream work

Samenwerken is niet alleen nuttig, het is ook ontzettend leuk. We willen onze klanten dan ook van harte uitnodigen om actief met ons in gesprek te gaan en te blijven. Heb je een vraag, een verzoek of wil je gewoon eens even brainstormen, neem contact op met onze supportdesk of rechtstreeks met André Janssen (andre@hollandsch-welvaren.nl | 06 53 111 245).